Tanjung Mas Ninggal Janji Didi Kempot Lagu Tanjung Mas Ninggal Janji gratis

Tanjung Mas Ninggal Janji

- Didi Kempot 17

Lirik lagu Tanjung Mas Ninggal Janji terbaru

Bebasan Koyo Ngenteni Udan Ning Mongso Ketigo

Najan Mung Sedelo Ora Dadi Ngopo

Penting Iso Ngademke Ati

Semono Ugo Rasane Atiku

Mung Tansah Nunggu Tekamu

Ra Kroso Setaun Kowe Ninggal Aku

Kangen... Kangen'e Atiku

Aku Sik Kelingan Naliko Nang Pelabuhan

Kowe Janji Lungo Ra Ono Sewulan

Nanging Saiki

Wes Luwih Ing Janji

Nyatane Kowe Ora Bali-bali

Ning Pelabuhan Tanjung Mas Kene

Biyen Aku Ngeterke Kowe

Ning Pelabuhan Semarang Kene

Aku Tansah Ngenteni Kowe



Lihat Lebih


Download lagu Tanjung Mas Ninggal Janji Mp3 gratis

Tanjung Mas Ninggal Janji download musik lebih cepat - Download Lagu Terbaru - di Wap-LaguMp3.Com, Dengarkan download lagu terpanas Tanjung Mas Ninggal Janji Indonesia Lagu Tanjung Mas Ninggal Janji mp3 gratis di Wap-LaguMp3.Com
Download MP3 Tanjung Mas Ninggal Janji lagu terbaik - Download Lagu Mp3 - Website Wap-LaguMp3.Com, Download lagu mp3 gratis terbaru