Nanggap Campursari Didi Kempot Nanggap Campursari mp3 Terbaru

Nanggap Campursari

- Didi Kempot 19

Lirik lagu Nanggap Campursari terbaru

Sasi ngarep ayo rabi yo dik yo
Konco konco diulemi
Nanggap orkes campursari
Sedino punjul sewengi
Tamune ben seneng ati

Mengko yen listrike mati yo dik yo
Nyewo disel opo aki
Joget terus sampe pagi
Jogetan karo penyanyi
Yen wis rampung disangoni

Sing nyanyi ayu-ayu
Yen aku mlirik kowe ojo cemburu
Sing mlirik mung mripatku
Ning atiku mung kanggo sliramu

Tresno ditambah tresno
Candakane mestine kuwi roso
Roso ditambah roso
Candakane mestine kuwi kerso
Kerso ditambah kerso
Candakane mestine kuwi nyoto
Nyoto ditambah nyoto
Nyoto-nyoto wong loro pancen tresno




Lihat Lebih


Download lagu Nanggap Campursari Mp3 gratis

Dengarkan Musik Mp3 baru Nanggap Campursari gratis dengan kecepatan tinggi - Savelagu Mp3 - di Wap-LaguMp3.Com, Unduh Musik menyenangkan Nanggap Campursari janji baru untuk melihat Anda lagi Download Lagu Nanggap Campursari terbaru gratis di Wap-LaguMp3.Com terbaik Indonesia, Download Lagu Mp3 Nanggap Campursari terbaru 2018 kualitas tinggi
Mendengarkan lagu Nanggap Campursari terbaru - Lagu Terbaru - Website Wap-LaguMp3.Com, Download musik Nanggap Campursari melihat Anda di website Wap-LaguMp3.Com